Mariëtte Laport

Mariëtte Laport- Music, Body & Mind

inschrijven en lesinformatie

wil je je inschrijven voor celloles?

Geef via het contactformulier → je beschikbare tijden door, en maak een afspraak voor een proefles. Het tarief voor privé-les is €50,- per uur. De cellolessen worden gegeven in Amsterdam.

wil je je inschrijven voor mindfulness?

Geef via het contactformulier → je beschikbare tijden door, en maak eventueel een afspraak voor een intakegesprek. Het tarief voor privé-sessies is €65,- per uur. Een groepstraining van 8 weken kost €450,-   meer info →

wil je je inschrijven voor Pilates of Yoga?

Geef via het contactformulier → je beschikbare tijden door, en de discipline (Pilates → of yoga →) waarnaar je voorkeur uitgaat. Als je nog twijfelt welk van de twee voor jou het meest geschikt is, kom een proefles meedoen of maak een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek.
-> in Amsterdam (Studio Porcelijn) is er groepsles Pilates op de woensdagochtend om 12.00 uur, het tarief is €115,- voor 10 groepslessen, met een geldigheidsduur van 13 weken. Als je alleen losse lessen wilt afnemen, laat het dan weten voordat je start. Losse groepslessen kosten € 17,-. Individuele sessies zijn mogelijk op afspraak, deze kosten €50,- per uur.

proefles

Geïnteresseerden kunnen op afspraak een proefles krijgen. Een proefles kost €17,- voor een groepsles Pilates, €50,- voor een privé-les cello, yoga of Pilates; dit bedrag wordt na inschrijving in mindering gebracht op je eerste factuur.